Ο Δήμος Βέροιας στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” 2019
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τουρισμός
Ο Δήμος Βέροιας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Τουρισμού θα συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Νοεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Όσοι από τους επιχειρηματίες του τουρισμού επιθυμούν, μπορούν να προσκομίσουν έντυπο υλικό (μόνο φυλλάδια ή business cards) της επιχείρησής τους μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Τουρισμού. Το έντυπο υλικό θα διανεμηθεί σε επισκέπτες από τα στελέχη της Αντιδημαρχίας κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Επιπλέον, όποιος επιθυμεί να επισκεφτεί την έκθεση, μπορεί να περάσει από το γραφείο της Αντιδημαρχίας να προμηθευτεί πρόσκληση δωρεάν εισόδου.
Γα περαιτέρω πληροφορίες.
Αντιδημαρχία Τουρισμού
2331350608-523
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
- Τάσος Μπαρτζώκας: Ορισμός νέων μελών στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Ροδακινιά | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Από τον κατακερματισμό στο αποτέλεσμα: Κατάθεση κοινού σχεδίου - ορόσημο από ΠΟΓΕΔΥ - ΠΕΓΔΥ - ΠΕΚΔΥ - ΠΣΙΔ για την επανίδρυση του νέου αγροτικού κράτους
- Από τον κατακερματισμό στο αποτέλεσμα: Κατάθεση κοινού σχεδίου – ορόσημο από ΠΟΓΕΔΥ - ΠΕΓΔΥ - ΠΕΚΔΥ - ΠΣΙΔ για την επανίδρυση του νέου αγροτικού κράτους











