Αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Με αφαίρεση τριών βαθμών, τιμωρία της έδρας για δύο αγωνιστικές (Πανιώνιος και Παναθηναϊκός) και πρόστιμο 90.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!
Αναλυτικά η απόφαση:
«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλει την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».
Πηγή:zougla.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δυναμική παρουσία της PJ Condellis SA στην Agrotica 2026 - Όλα όσα παρουσίασε στους χιλιάδες επισκέπτες
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Αμυγδαλιά
- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΠΚΜ για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW 2026
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δύο συλλήψεις σε Τέμπη και Σοφάδες για παραβίαση των μέτρων
- Σοβαρά τραυματισμένη σε πυλωτή πολυκατοικίας βρέθηκε 24χρονη στη Βέροια | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR











