Ο Στέρλινγκ δημιουργεί ίδρυμα για να βοηθήσει τους νέους
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι -εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League- και της εθνικής Αγγλίας, Ραχίμ Στέρλινγκ θα δημιουργήσει ένα ίδρυμα για να βοηθήσει τους μειονεκτούντες νέους στη Βρετανία, όπως δήλωσε ο 25χρονος σταρ στους The Sunday Times.
Όπως αναφέρεται σχετικά, ο Στέρλινγκ είναι πιθανό να δωρίσει... επταψήφιο ποσό για την συγκεκριμένη ενέργεια, ενώ στοχεύει επίσης να βοηθήσει οικογένειες παρόμοιες με εκείνες που επωφελούνται από την εκστρατεία δωρεάν σχολικών γευμάτων του Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Δεν με προβληματίζει να δώσω γι αυτό ένα εκατομμύριο», δήλωσε ο Στέρλινγκ, ο οποίος φέρεται να κερδίζει ετησίως, περίπου 15 εκατομμύρια λίρες στην Σίτι.
«Αυτό που θα με κάνει ευτυχισμένο, είναι να βλέπω ότι είμαι σε θέση να βοηθήσω. Ακόμα κι αν είναι πέντε άτομα, ακόμα κι αν είναι ένα, τουλάχιστον έχω βοηθήσει κάποιον να βγει από μία δυσκολία και να βιώσει ότι υπάρχει κάτι καλύτερο στην Αγγλία. Θέλω αυτό να είναι τεράστιο, και όχι μόνο τεράστιο για τον εαυτό μου αλλά και για τους εμπλεκόμενους ανθρώπους», επεσήμανε ο διάσημος άσος.
Ο Στέρλινγκ δέχθηκε επαίνους, πέρυσι, για την στάση του στην καταπολέμηση του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο. Ο επιθετικός της Σίτι πρόσθεσε ότι οι λεπτομέρειες για το ίδρυμα θα γίνουν σύντομα γνωστές.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- "Νέες άδειες φύτευσης αμπελιών για το 2026": Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι παραγωγοί
- Λάρισα: Γεωργικές προειδοποιήσεις ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια
- Πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτοκτηνοτρόφων την Πέμπτη στον Παλαμά
- Μουντιάλ 2026: Οι 17 με εισιτήρια τελικής φάσης, οι 79 που έχουν αποκλειστεί, η κλήρωση και τα τουρνουά play-off
- Η ΝΗΣΟΣ στις κορυφές του κόσμου: Νέα διεθνής αναγνώριση στα World Beer Awards 2025 - Από την Τήνο, στο παγκόσμιο στερέωμα της ζυθοποιίας