Χειρουργείται επειγόντως ο Μαραντόνα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα έδειξαν αιμάτωμα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 10μελής ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί να εισηγηθεί άμεση χειρουργική επέμβαση, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Αργεντινής.
Ο «ζωντανός θρύλος» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μέσα στις επόμενες ώρες, όπως ανέφερε σε τοπικά ΜΜΕ άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον Μαραντόνα και γνωρίζει την κατάσταση του.
O 60χρονος νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας σε κλινική της Λα Πλάτα με προβλήματα αναιμίας, άγχους και κατάθλιψης και, ενώ η κατάσταση του έδειχνε να βελτιώνεται, ήρθαν τα αποτελέσματα της αξονικής να τα ανατρέψουν όλα...
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η ποικιλία νεκταρινιάς που έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά με τα χαρακτηριστικά της - Διάθεση δενδρυλλίων από τα Φυτώρια Μίλης
- Νέα αξιολογημένα προγράμματα κατάρτισης στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για άνεργους σε κλάδους αιχμής
- Τσιάρας από τη ΔΕΘ: Δεδομένη η πολιτική βούληση της κυβέρνησης όσοι πήραν παράνομα χρήματα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ να τα επιστρέψουν
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο: Η Ομάδα Μεγαλώνει – Καλωσορίζουμε νέους Καθηγητές στο Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο!
- Ανδριανός στην παρουσίαση των δράσεων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στη Θέρμη: «Η έρευνα και η καινοτομία είναι κλειδί για τον πρωτογενή τομέα»