Το γύρισε παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο η Σαχτάρ - Η Σεβίλη δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντε Χέα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Στα δύο παιχνίδια της φάσης των 16 στο Champions league είχαμε τη νίκη της Σαχτάρ επί της Ρόμα με 2-1 και τη λευκή ισοπαλία 0-0 της Σεβίλης με τη Μάντσεστερ Γιουν.
Η Ρόμα ευτύχησε να προηγηθεί στο 41' με τον Ουντέρ αλλά η Σαχτάρ ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως το τελικό σορ 2-1 την αδικεί αφού ουκ ολίγες φορές ο τερματοφύλακας της Ρόμα είπε όχι στους παίκτες της Σαχτάρ.
Τα γκολ των Ουκρανών πέτυχαν στο 52' ο Φερέιρα μετά από πολύ όμορφη τρίπλα στον Μανωλά και εξίσου πολύ καλό πλασέ, και ο Φρέντ με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 71' που ήταν ίσως και το πιο όμορφο γκολ σε αυτή την φάση των 16.
Η Σεβίλη προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό Ντε χέα ο οποίος κράτησε το 0 για την ομάδα του, κάτι που την καθιστά και φαβορί.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Υπόμνημα ΑΣ Ημαθίας στο ΥΠΑΑΤ: Αυτά τα δύο πράγματα πρέπει να κάνετε κ. Υπουργέ για να συνεχίσουν να παράγουν οι αγρότες
- Τη Freskon 2026 επισκέφτηκε ο Κώστας Μίλης - Παρουσία με προοπτική και νέες συνεργασίες
- Ελληνικό ελαιόλαδο: Να αποκτήσει στρατηγική, ταυτότητα και υπεραξία ζητά νέος συλλογικός φορέας του τομέα
- Ευχαριστίες ΣΒΘ για Ημερίδα "Γνώση"
- Πέλλα: Κάλεσμα για καταγραφή των ζημιών σε ροδακινιές και βερικοκιές (Ξερές βέργες)











