Σκέψεις για αναβολή του κινεζικού Grand Prix
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη με την πανδημία του κορονοϊού, συνεχίζει ν΄ απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα της Φόρμουλα Ενα.
Την ώρα που παραμένει αβέβαιη η διεξαγωγή του Αυστραλιανού Grand Prix στην Μελβούρνη, για την «αυλαία» της νέας αγωνιστικής περιόδου στις 21 Μαρτίου, οι διοργανωτές του κινεζικού Grand Prix, εξετάζουν το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα, που έχει προγραμματισθεί για τις 11 Απριλίου.
«Είμαστε σε επαφή με τους ηγέτες της F1, μέσω τηλεδιασκέψεων, σχεδόν κάθε εβδομάδα», δήλωσε ο Γιμπίν Γιανγκ, γενικός διευθυντής και υπεύθυνος του Grand Prix και συνέχισε: «Είναι απίθανο ο αγώνας της F1 να πραγματοποιηθεί το πρώτο εξάμηνο του έτους. Ελπίζουμε να τον προγραμματίσουμε για το δεύτερο εξάμηνο του έτους και έχουμε στείλει επίσημο σχετικό αίτημα».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η IVECO ανεβάζει τον πήχη: νέα γενιά οχημάτων και υπηρεσιών για οδηγούς και στόλους
- Πανελλαδικές 2026: Επιτυχίες για τους μαθητές των Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο
- Εύκολος και γρήγορος Κορμός - Συνταγή του παππού
- Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη περιφερειακή σύσκεψη του Δ.Σ. της ΕΘΕΑΣ στα Αμπελάκια Λάρισας
- Νεκταρίνια: Διατροφική αξία και οφέλη στην υγεία










