Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέβασε την ΑΕΚ στην κορυφή - Κακός ήταν ο ΠΑΟΚ που περιμένει με αγωνία την απόφαση των δικαστών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Το απόγευμα στο γήπεδο της Τρίπολης ο τοπικός Αστέρας ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να υποστεί την πρώτη του ήττα με σκορ 3-2 μετά από 12 αγώνες πρωταθλήματος και να πέσει από την κορυφή.
Βέβαια να τονίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα αγώνα λιγότερο (με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα) αφού το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ και τα δικαστήρια είναι αρμόδια να αποφασίσουν για την τύχη του.
Η ΑΕΚ αναρριχήθηκε στην κορυφή καθώς κέρδισε στην έδρα της τον Πανιώνιο με 1-0 (Λιβάγια) και πηγαίνει στην Τούμπα έχοντας ως στόχο να αποδείξει, ότι δίκαια βρίσκεται εκεί, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα που θα την βάλει στη θέση του μεγάλου φαβορί του τίτλου.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό περίπου στο 58ο λεπτό με το σκορ να παραμένει 0 - 0.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής, τη βαθμολογία αλλά και τα παιχνίδια των τριών διεκδικητών του τίτλου με τους αντιπάλους τους, τις εναπομείναντες 6 αγωνιστικές στο
http://www.gazzetta.gr/statistics.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η νέα σύνθεση της Γραμματείας της ΠΕΜ
- Το μέλλον της γεωργίας, η ανανέωση των γενεών και η καινοτομία στο επίκεντρο του 12ου GAIA CONGRESS
- Γίνε Χειριστής Κλαρκ και Άνοιξε Νέους Επαγγελματικούς Ορίζοντες
- Το γκολ και η... συγγνώμη του Αγιάρι απέναντι στη χώρα καταγωγής του
- Παράδοση New Holland T6.160 4WD στην Λάρισα - Δες τα χαρακτηριστικά του! (2026)










