Ο Μέσι περιμένει τον νέο πρόεδρο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, είναι η «καυτή πατάτα» που θα έχει να διαχειρισθεί ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα προκύψει στις αρχές Μαρτίου μετά τις σχετικές αρχαιρεσίες.
Το συμβόλαιο του «ψύλλου» με την μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα στην οποία έχει παίξει ποδόσφαιρο, λήγει σε τέσσερις μήνες και ήδη η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι, τον... περιμένουν με «ανοικτές αγκάλες».
Ωστόσο, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σύγχρονης εποχής, δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει. Οπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Μέσι περιμένει τον νέο πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον τόσο του ίδιου, όσο και της ομάδας. Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο βραχύσωμος άσος είναι έτοιμος να κάνει ...οικονομική θυσία, εφ΄ όσον πεισθεί ότι η Μπαρτσελόνα θα γίνει ανταγωνιστική σε κορυφαίο επίπεδο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η NEUROPUBLIC ανανεώνει πλήρως το gaiaTRAP, το σύστημα ψηφιακής παρακολούθησης του δάκου της ελιάς
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο: Από την Α΄ Λυκείου μέχρι τις Πανελλήνιες, η σωστή προετοιμασία χτίζεται βήμα βήμα, με σωστή καθοδήγηση
- Μήνυμα Πρόεδρου Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για τις εκλογές της 24 ης Σεπτεμβρίου
- ΠΚΜ : Παράταση εφαρμογής της υποχρεωτικής δήλωσης συγκομιδής ελαιοκάρπου έως την 1η Οκτωβρίου 2027
- Στο 17,2% η βιολογική γεωργία στην Ελλάδα - Μόλις στο 11% στην ΕΕ










