Η Γαλατασαράι επιμένει για Τσιμίκα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η Γαλατασαράι επιμένει για τον Κώστα Τσιμίκα. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η «Γαλατά» θέλει να αποκτήσει το καλοκαίρι τον 24χρονο Ελληνα διεθνή αμυντικό, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.
Ο Τσιμίκας, που μεταγράφηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ με 11 εκατ. λίρες, αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών αλλά και μόλυνσης με covid-19, που δεν του επέτρεψαν να έχει τις ευκαιρίες που θα ήθελε, έχοντας παίξει συνολικά 135 λεπτά στο Premier League και το Champions League, με 130 από αυτά να ήρθαν στην Ευρώπη και πέντε στην εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σωτήριος Σκουρτόπουλος για Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης: «Ζητούμε να μας εξηγηθεί με ποια κριτήρια η Ημαθία έμεινε εκτός και να εξεταστεί άμεσα η ένταξή της»
- Μια Θάλασσα Γεύσεις: Η Λέσβος, Λήμνος και ο Αγ. Ευστράτιος ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη
- Εκδηλώσεις Κτηνοτρόφων Αττικής για το μήνα Οκτώβριο
- Τζάκρη: «Πότε επιτέλους τελειώνουν τα ψέματα για την καταβολή των αποζημιώσεων στους κερασοπαραγωγούς;»
- Θα ξαναδώσεις Πανελλήνιες; Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια-Κέντρο είναι εδώ για τη δεύτερη προσπάθεια!










