Ο καθηγητής διαιτησίας κ. Βαρούχας : «Το γκολ του ΠΑΟΚ είναι κανονικό και έπρεπε να μετρήσει»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ξεκάθαρη θέση για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ πήρε ο Παναγιώτης Βαρούχας που υποστήριξε πως αυτό θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς, ο Μαουρίσιο δεν προσπαθεί να κάνει καμία συμμετοχή στη φάση.
Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:
«Το γκολ πρέπει να μετρήσει γιατί ο Μαουρίσιο δεν προσπαθεί να κάνει καμία συμμετοχή στη φάση, ούτε να παρενοχλήσει τον Μπάρκα στην προσπάθειά του να αποκρούσει. Ανοίγει τα πόδια του για να περάσει η μπάλα… Ο Μαουρίσιο είναι πίσω από τον Μπάρκα όταν εκείνος προσπαθεί να αποκρούσει. Δεν είναι δίπλα ή μπροστά, ώστε η παρουσία του να τον επηρεάσει. Το γκολ έπρεπε να μετρήσει, αν και η φάση είναι δύσκολη…».
Πηγή: www.sdna.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εγκατάσταση γεωργών νεαρής ηλικίας - Ανακοίνωση από τη ΠΚΜ για τη 2η τροποποίηση της 1ης πρόσκλησης
- Συνεχόμενες στάσεις εργασίας από το σωματείο εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας
- Ερώτηση Βασίλη Κοτίδη προς τον Κώστα Τσιάρα
- Οι εμπορικοί σύλλογοι Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας συμμετέχουν στην κινητοποίηση την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
- Υπογραφή σύμβασης «Αντικατάσταση του ελαστικού συνθετικού τάπητα του στίβου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ επιφάνειας 9.000μ2»