ΠΑΟΚ: Με πέντε απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι (29/4) εναντίον της ΑΕΚ, με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Το σημερινό τελευταίο πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις ταχύτητας, αντίδρασης, και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα.
Ο ΠΑΟΚ μετρά πέντε απουσίες για τον επαναληπτικό ημιτελικό. Πέρα από τον Ενέα Μιχάι που συνεχίζει το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξής του στην ομάδα, εκτός «μάχης» είναι και οι Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Καγκάβα και Περέιρα. Οι τρεις πρώτοι έκαναν θεραπεία, με τον Ιάπωνα να κάνει και ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ ο Περέιρα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.
Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, αυτή θα είναι παρόμοια με την ομάδα που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, ενώ την θέση του τραυματία Ελ Καντουρί αναμένεται να πάρει ο Αμρ Ουάρντα ή ενδεχομένως ο Χάρης Τσιγγάρας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με επιτυχία η διήμερη περιήγηση και έκθεση 40 κλασικών αυτοκινήτων στη Νάουσα
- Περιοδεία Μ. Σχοινά στην Πιερία: «Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να παράγει λιγότερο» - Συνάντηση με αγρότες της περιοχής
- Κυκλοφορούν από σήμερα τα εισιτήρια των ματς με Ολλανδία και Γερμανία
- Ανδριανός: Η επιστημονική γνώση βασικό εργαλείο για την ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας και της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού ελαιολάδου
- Στο 50% η φετινή ελαιοπαραγωγή στη Λέσβο - Πού θα κυμανθούν οι τιμές










