ΠΑΟΚ: Με πέντε απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι (29/4) εναντίον της ΑΕΚ, με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Το σημερινό τελευταίο πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις ταχύτητας, αντίδρασης, και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα.
Ο ΠΑΟΚ μετρά πέντε απουσίες για τον επαναληπτικό ημιτελικό. Πέρα από τον Ενέα Μιχάι που συνεχίζει το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξής του στην ομάδα, εκτός «μάχης» είναι και οι Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Καγκάβα και Περέιρα. Οι τρεις πρώτοι έκαναν θεραπεία, με τον Ιάπωνα να κάνει και ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ ο Περέιρα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.
Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, αυτή θα είναι παρόμοια με την ομάδα που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, ενώ την θέση του τραυματία Ελ Καντουρί αναμένεται να πάρει ο Αμρ Ουάρντα ή ενδεχομένως ο Χάρης Τσιγγάρας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: 315 επενδυτικά σχέδια ύψους 329,6 εκατ. ευρώ στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα
- Τάσος Μπαρτζώκας: Εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την 114η επέτειο της Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας
- Οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Συνάντηση του Προέδρου της ΕΣΕΕ, Σταύρου Καφούνη, με την Δόμνα Μιχαηλίδου – Στόχος η πρώτη αυξημένη καταβολή voucher πριν από τα Χριστούγεννα
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής










