Στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Τικίνιο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο Τικίνιο ετοιμάζει τις αποσκευές του και τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Αυτό αναφέρουν ΜΜΕ της Πορτογαλίας, σημειώνοντας πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Ο 30χρονος επιθετικός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδος, λόγω της παρουσίας του Πέδρο Μαρτίνς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν στην Γκιμαράες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν από σήμερα 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Μ. Σχοινάς για επιζωοτίες : «Όσο η κρίση συνεχίζεται, η στήριξη συνεχίζεται – Όταν έρθει η στιγμή της ανασύστασης, θα είμαστε ήδη έτοιμοι»
- Η ποιοτική εκπαίδευση δεν χρειάζεται να είναι απρόσιτη
- Με εκδήλωση μαγειρικής και τη μεγάλη συναυλία των «1550» κορυφώνεται σήμερα το «Naoussa Street Food Festival – Wine Edition 2026»
- Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Η πρωτογενής παραγωγή και οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν καμία αξία για τους κυβερνώντες










