Σπάει τα ταμεία για Χάρι Κέιν η Μαντσέστερ Σίτι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
H Μάντσεστερ Σίτι θα επιχειρήσει να ντύσει με τη φανέλα της τον Χάρι Κέιν, προσφέροντας στην Τότεναμ 100 εκατομμύρια λίρες ή διαφορετικά 116 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό αναφέρει σήμερα η βρετανική εφημερίδα Daily Star, σημειώνοντας ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα κάνει μόνο μία πρόταση για τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, δεν θα υπάρχει δεύτερη επιλογή, αφού θέλει να είναι μια «γρήγορη κίνηση».
Ωστόσο, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, έχει εκτιμήσει τον Χάρι Κέιν, σε περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ, οπότε δεν θα είναι τόσο απλή συμφωνία.
Ο 27χρονος Αγγλος διεθνής επιθετικός, που ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της Premier League την περασμένη σεζόν, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αλλάξει ομάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Απάντηση Ενωτικής Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας στην επιτροπή Βιομηχανικού Ροδάκινου της ΕΘΕΑΣ
- ΑΑΔΕ: Επιστροφή άνω των 21,7 εκ.ευρώ Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης αγροτικού πετρελαίου σε 82.392 δικαιούχους
- Καταστροφές από τον καύσωνα σε φασόλια αλλά και καλλιέργειες με καλαμπόκια, τριφύλλια και πατάτες στην Καστοριά
- Καλός ο Ολυμπιακός, νίκησε 3-0 τη Νόριτς
- Εξισωτική Αποζημίωση 2025: Με 236 εκατ. ευρώ η Πρόσκληση