Σπάει τα ταμεία για Χάρι Κέιν η Μαντσέστερ Σίτι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
H Μάντσεστερ Σίτι θα επιχειρήσει να ντύσει με τη φανέλα της τον Χάρι Κέιν, προσφέροντας στην Τότεναμ 100 εκατομμύρια λίρες ή διαφορετικά 116 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό αναφέρει σήμερα η βρετανική εφημερίδα Daily Star, σημειώνοντας ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα κάνει μόνο μία πρόταση για τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, δεν θα υπάρχει δεύτερη επιλογή, αφού θέλει να είναι μια «γρήγορη κίνηση».
Ωστόσο, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, έχει εκτιμήσει τον Χάρι Κέιν, σε περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ, οπότε δεν θα είναι τόσο απλή συμφωνία.
Ο 27χρονος Αγγλος διεθνής επιθετικός, που ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της Premier League την περασμένη σεζόν, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αλλάξει ομάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΕΛΕΑΒΙΟΜ: Δήμοι επενδύουν στη βιομάζα για ενέργεια, πρόληψη πυρκαγιών και κυκλική οικονομία – συμπεράσματα από την BIOMASS DAY 2026
- Στη Λάρισα ξεκινά την Τρίτη η 3ήμερη Πανελλαδική Συνάντηση Φυτοπροστασίας
- Δυναμική συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Wine Paris
- Λάκης Βασιλειάδης: Συνέχιση των δύο έργων ταμίευσης και αρδευτικών δικτύων στην Έδεσσα και Αλμωπία (ΤΚ Φουστάνης) στο ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Αχλαδιά και τη Μηλιά











