Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση 35-32
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Πρωταθλήτρια Ελλάδας για τέταρτη φορά στην Ιστορία της (2011, 2013, 2020, 2021) αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια νίκησε σήμερα (6/7) στην παράταση τον ΠΑΟΚ με 35-32, στον δεύτερο τελικό της Α1 που διεξήχθη στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Θεσσαλονίκη, και έφτασε τις δύο νίκες που απαιτούνταν στη σειρά, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο. Η λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 29-29, με αποτέλεσμα να λύσουν τις... διαφορές τους σε δύο έξτρα ημίχρονα των πέντε λεπτών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση ολοκλήρωσε το «τρεμπλ» στην αγωνιστική περίοδο 2020-21, αφού είχε ήδη πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του European Cup.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επίσκεψη ΥφΑΑΤ Γιάννη Ανδριανού σε αγροτικούς συνεταιρισμούς και αγροτικές υποδομές στη Νάουσα
- Σχεδόν 18.000 φορτία ελέγχθηκαν το 2025 στους Συνοριακούς Σταθμούς Κτηνιατρικού Ελέγχου
- Τσαβδαρίδης: Ισχυρή προστιθέμενη αξία στην αγροτική οικονομία της Νάουσας από το νέο Φωτοβολταϊκό του ΤΟΕΒ
- Να αποζημιωθούν οι κερασοπαραγωγοί της Π.Ε. Λάρισας για τον παγετό του 2025 στο προανθικό στάδιο - Επιστολή Κουρέτα σε Τσιάρα
- Συλλαλητήριο για τα Τέμπη στη Θεσσαλόνικη: Μαζική συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων στη συγκέντρωση για τα τρία χρόνια











