Δύο ύποπτα ματς για παράνομο στοιχηματισμό υπό έρευνα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Σοκ προκαλεί στο παγκόσμιο τένις η αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας «De Welt», πως δύο αγώνες του πρώτου γύρου στο φετινό τουρνουά του Wimbledon είναι υπό έρευνα λόγω ενδείξεων χειραγώγησης και παράνομου στοιχηματισμού! Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η έρευνα αφορά έναν αγώνα μονού και ένα διπλού ανδρών.
Στον πρώτο, υπήρξαν πολλά και υψηλά πονταρίσματα στο σκορ του τρίτου σετ, ενώ στον δεύτερο αγώνα πολλαπλασιάστηκαν τα ποσά σε (επιτυχημένους) στοιχηματισμούς για ήττα συγκεκριμένης ομάδας, όταν εκείνη κέρδισε το πρώτο σετ.
Το θέμα ερευνά η επιτροπή της διεθνούς ομοσπονδίας τένις, που εξετάζει την αξιοπιστία των αγώνων, η «Tennis Integrity Unit». Ο διεθνής οργανισμός ακεραιότητας (ITIA), που είναι υπεύθυνος για την έναρξη των ερευνών αρνήθηκε μεν να δώσει λεπτομέρειες, ωστόσο παραδέχθηκε ότι έχουν καταγγελίες για τους συγκεκριμένους αγώνες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καρυδόπιτα - Μια ωραία πρόταση για τις αποκριές (συνταγή του Παππού)
- Επιστολή Κουρέτα στο ΥΠΑΑΤ για την πληρωμή των ενισχύσεων για το 2025 σε καλλιεργητές των εκτάσεων της τέως λίμνης Κάρλας
- Στο Delphi Economic Forum Paris η Σέβη Βολουδάκη – Οι δύο άξονες της κυβερνητικής πολιτικής για το μεταναστευτικό
- Ανοίγει στις 9 Φεβρουαρίου το Σύστημα ΟΣΔΕ / ΕΑΕ 2024-2025 για Διορθώσεις και Συμπληρώσεις
- Σαν σήμερα 45 χρόνια από την τραγωδία της «Θύρας 7»











