Δύο ύποπτα ματς για παράνομο στοιχηματισμό υπό έρευνα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Σοκ προκαλεί στο παγκόσμιο τένις η αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας «De Welt», πως δύο αγώνες του πρώτου γύρου στο φετινό τουρνουά του Wimbledon είναι υπό έρευνα λόγω ενδείξεων χειραγώγησης και παράνομου στοιχηματισμού! Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η έρευνα αφορά έναν αγώνα μονού και ένα διπλού ανδρών.
Στον πρώτο, υπήρξαν πολλά και υψηλά πονταρίσματα στο σκορ του τρίτου σετ, ενώ στον δεύτερο αγώνα πολλαπλασιάστηκαν τα ποσά σε (επιτυχημένους) στοιχηματισμούς για ήττα συγκεκριμένης ομάδας, όταν εκείνη κέρδισε το πρώτο σετ.
Το θέμα ερευνά η επιτροπή της διεθνούς ομοσπονδίας τένις, που εξετάζει την αξιοπιστία των αγώνων, η «Tennis Integrity Unit». Ο διεθνής οργανισμός ακεραιότητας (ITIA), που είναι υπεύθυνος για την έναρξη των ερευνών αρνήθηκε μεν να δώσει λεπτομέρειες, ωστόσο παραδέχθηκε ότι έχουν καταγγελίες για τους συγκεκριμένους αγώνες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων κτηνοτρόφων και αγροτών η ΕΘΕΑΣ
- Η οργή των αγροτών ξεχειλίζει (Βίντεο) – Με περισσότερα από 300 τρακτέρ απέκλεισαν την Eγνατία οδό(ένα ρεύμα) οι αγρότες της Αλεξάνδρειας
- Κώστας Τσιάρας: «Θέλουμε να βρούμε λύσεις, θέλουμε να βρούμε κοινό τόπο με τον αγροτικό κόσμο και είμαστε εδώ για να το κάνουμε»
- Έτοιμος ο ΕΛΓΑ να ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες την καταβολή προκαταβολών αποζημιώσεων- Όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Τσαβδαρίδη - Λυκουρέντζου
- Τάσος Μπαρτζώκας: Προκαταβολή για Παγετό και άλλες ζημιές του 2025 πριν τα Χριστούγεννα











