Η UEFA έτοιμη να τιμωρήσει την Αλβανία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η UEFA δεν πρόκειται ν' αφήσει χωρίς έλεγχο τα όσα έγιναν στο χθεσινό ματς της Αλβανίας με την Πολωνία, η οποία με το γκολ του σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, πέρασε από τα Τίρανα με 1-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Λονδίνο (1-1 η Αγγλία με την Ουγγαρία), πέρασε στην 2η θέση του 9ου γκρουπ και ελπίζει βάσιμα ακόμη και στην πρώτη.
Το ματς διακόπηκε για αρκετά λεπτά μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων εκτόξευσαν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα προς τον αγωνιστικό χώρο, κάποια από αυτά χτύπησαν παίκτες της Πολωνίας, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στ' αποδυτήρια, μαζί και οι διαιτητές της αναμέτρησης.
Η UEFA έχει ξεκαθαρίσει πως θα είναι αμείλικτη με τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα ευελπιστώντας πως θα τα πατάξει. Ετσι επίκειται βαριά τιμωρία για την Αλβανία μετά τα χθεσινά επεισόδια. Να σημειωθεί πως τον επόμενο μήνα η Αλβανία αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αγγλία και στη συνέχεια υποδέχεται την Ανδόρα, στο τελευταίο της παιχνίδι για τον προκριματικό όμιλο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Europa League: Η κλήρωση του Α΄ προκριματικού γύρου
- ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Μαθήματα Πληροφορικής από την Easy Education!
- Δύο κρίσιμα ζητήματα του κλάδου της επιτραπέζιας ελιάς απαιτούν άμεσες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις από το αρμόδιο ΥΠΑΑΤ και την Πολιτεία
- Ψεκασμοί για την προστασία καλλιεργειών από ακρίδες στα Γρεβενά
- Θλίψη στην Κοζάνη για τον θάνατο του γνωστού TikToker «Makito» σε ηλικία 48 ετών










