Σοκ: Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα σε πρωτάθλημα της Νορβηγίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο κόσμος του ποδοσφαίρου προσεύχεται για τη ζωή του Έμιλ Πάλσον. Ο λόγος για τον 28χρονο Ισλανδό μέσο της Σόγκνταλ, o οποίος στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης με την Στιόρνταλς Μπλινκ για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Νορβηγίας, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο χορτάρι.
Είναι εντυπωσιακό πως μέσα σε πολύ λίγη ώρα έφτασε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο νοσοκομείο, με τον Πάλσον να έχει τις αισθήσεις του τη στιγμή που απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο.
Να σημειώσουμε πως από τα μεγάφωνα δόθηκε οδηγία στους θεατές που βρίσκονταν στο γήπεδο να εγκαταλείψουν τις εξέδρες, με τον διαιτητή να διατάζει την οριστική διακοπή του αγώνα.
Πηγή:enikos.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Λάκης Βασιλειάδη: Προς πληρωμή παραγωγοί της Πέλλας για προανθικό 2025, 2021, και μηδική
- Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη δημιούργησε corporate video γεμάτο δυναμισμό και κίνηση
- Μαργαρίτης Σχοινάς για επίθεση κατά στελεχών της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο Σχολική πορεία και καθοδήγηση: τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
- Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και ΕΦΕΤ για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου προστασίας της δημόσιας υγείας και των συμφερόντων των καταναλωτών










