Σοκ: Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα σε πρωτάθλημα της Νορβηγίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο κόσμος του ποδοσφαίρου προσεύχεται για τη ζωή του Έμιλ Πάλσον. Ο λόγος για τον 28χρονο Ισλανδό μέσο της Σόγκνταλ, o οποίος στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης με την Στιόρνταλς Μπλινκ για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Νορβηγίας, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο χορτάρι.
Είναι εντυπωσιακό πως μέσα σε πολύ λίγη ώρα έφτασε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο νοσοκομείο, με τον Πάλσον να έχει τις αισθήσεις του τη στιγμή που απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο.
Να σημειώσουμε πως από τα μεγάφωνα δόθηκε οδηγία στους θεατές που βρίσκονταν στο γήπεδο να εγκαταλείψουν τις εξέδρες, με τον διαιτητή να διατάζει την οριστική διακοπή του αγώνα.
Πηγή:enikos.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Όταν συμβεί, δεν θα έχεις χρόνο να ψάξεις στο Google «τι κάνω;»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε το σύστημα υποβολής μεταβιβάσεων δικαιωμάτων βασικής εισοδηματικής στήριξης για τη βιωσιμότητα για το έτος ενίσχυσης 2026
- Με ισχυρή δυναμική συνεχίζουν οι ελληνικές εξαγωγές
- Super Cup: ΑΕΚ και ΟΦΗ για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν










