Στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι θα αγωνιστούν με συλλεκτικές φανέλες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι θα παραταχθούν στους επόμενους τρεις αγώνες της Σέριε A, φορώντας φανέλες που θα τιμούν τον Ντιέγκο Μαραντόνα,
Στις 25 Νοεμβρίου συμπληρώνεται ένα έτος από τον θάνατο του «Ντιεγκίτο».
Στις ιστορικές και συνάμα συλλεκτικές αυτές φανέλες, απεικονίζεται το πρόσωπο του Μαραντόνα, ο οποίος χάρισε στην Νάπολι τους δύο τίτλους ιταλικού πρωταθλήματος το 1987 και το 1990, που έχουν κατακτήσει οι «παρτενοπέι».
Η Νάπολι, που «συγκατοικεί» στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος με την Μίλαν, θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο με αυτές τις φανέλες, στις αναμετρήσεις με την Βερόνα (07/11 εντός), την Ίντερ (21/11 εκτός) και την Λάτσιο (28/11 εντός).
«Έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, η Νάπολι τιμά έναν μεγάλο πρωταθλητή, σύμβολο και εικόνα μίας ολόκληρης εποχής του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μέρος των εσόδων, θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καταδίκη έντεκα αγροτών στο Εφετείο για παλαιότερες κινητοποιήσεις
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να αποσυρθεί το άρθρο 74 για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΕΓΔΥ με τον ΥπΑΑΤ Μαργαρίτη Σχοινά
- Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή τουριστική έκθεση IFTM Top Resa στο Παρίσι
- Το πάρτι συνεχίζεται - Τροπολογία δώρο για την Τράπεζα Πειραιώς










