ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 0-1 στο ημίχρονο - Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Τον απόλυτο έλεγχο στα πρώτα 45 λεπτά είχε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Το γκολ που χωρίζει τις δύο ομάδες πέτυχε στο 16ο λεπτό ο Τσούμπα Άκπομ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο παίκτη να χάνει μεγάλη ευκαιρία να δώσει πλεονέκτημα 2 γκολ στην ομάδα του.
Επίσης, διπλή προσπάθεια του Μπίσεσβαρ να διπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ, βρήκε σε χέρι παίκτη του Παναθηναϊκού μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ισπανός διαιτητής συμβουλευόμενος το VAR αρνήθηκε να δώσει το πέναλντι.
Αντίστοιχη φάση δημιουργήθηκε και από την πλευρά του ΠΑΟ , οι παίκτες του οποίου ζήτησαν χέρι (η μπάλα βρήκε στον ώμο του Τέϊλορ) με το VAR να λέει παίζεται.
Αναγκαστική αλλαγή είχαμε για την ομάδα του Λουτσέσκου, αφού ο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ροντρίγκο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέος κύκλος ερευνών μετά την έφοδο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Τρικάλων
- Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας ένας άνδρας για χιλιάδες παράνομα καπνικά προϊόντα
- Μ. Σχοινάς από την ΚΕΔΕ: Κλείνει μια ιστορική εκκρεμότητα στη Μεσσηνία, άμεσα οι υπογραφές για το Μιναγιώτικο φράγμα – Πάνω από 1 δις για αρδευτικά έργα και αγροτική οδοποιία
- HELLO σε όσα έρχονται, CIAO σε όσα σε κρατούν πίσω! Επένδυσε στις ξένες γλώσσες με την Easy Education!
- Κουρέτας: Άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για την προστασία των ελαιοπαραγωγών σε Μαγνησία, Σποράδες και Λάρισα










