ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 0-1 στο ημίχρονο - Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Τον απόλυτο έλεγχο στα πρώτα 45 λεπτά είχε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Το γκολ που χωρίζει τις δύο ομάδες πέτυχε στο 16ο λεπτό ο Τσούμπα Άκπομ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο παίκτη να χάνει μεγάλη ευκαιρία να δώσει πλεονέκτημα 2 γκολ στην ομάδα του.
Επίσης, διπλή προσπάθεια του Μπίσεσβαρ να διπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ, βρήκε σε χέρι παίκτη του Παναθηναϊκού μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ισπανός διαιτητής συμβουλευόμενος το VAR αρνήθηκε να δώσει το πέναλντι.
Αντίστοιχη φάση δημιουργήθηκε και από την πλευρά του ΠΑΟ , οι παίκτες του οποίου ζήτησαν χέρι (η μπάλα βρήκε στον ώμο του Τέϊλορ) με το VAR να λέει παίζεται.
Αναγκαστική αλλαγή είχαμε για την ομάδα του Λουτσέσκου, αφού ο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ροντρίγκο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι της Χίου ζητούν άμεση χρηματοδότηση για ζωοτροφές
- ΑΑΔΕ: Μισός τόνος φυσικής κόκας, αξίας 1.500.000 ευρώ, κατασχέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά και Αχλαδιά
- Πικραλίδα η Αγριοράδικο - Ένα ισχυρό φάρμακο της φύσης
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο. Ο Μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος της χώρας…στην πόλη μας! Έναρξη Εγγραφών!