ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 0-1 στο ημίχρονο - Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Τον απόλυτο έλεγχο στα πρώτα 45 λεπτά είχε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Το γκολ που χωρίζει τις δύο ομάδες πέτυχε στο 16ο λεπτό ο Τσούμπα Άκπομ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο παίκτη να χάνει μεγάλη ευκαιρία να δώσει πλεονέκτημα 2 γκολ στην ομάδα του.
Επίσης, διπλή προσπάθεια του Μπίσεσβαρ να διπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ, βρήκε σε χέρι παίκτη του Παναθηναϊκού μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ισπανός διαιτητής συμβουλευόμενος το VAR αρνήθηκε να δώσει το πέναλντι.
Αντίστοιχη φάση δημιουργήθηκε και από την πλευρά του ΠΑΟ , οι παίκτες του οποίου ζήτησαν χέρι (η μπάλα βρήκε στον ώμο του Τέϊλορ) με το VAR να λέει παίζεται.
Αναγκαστική αλλαγή είχαμε για την ομάδα του Λουτσέσκου, αφού ο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ροντρίγκο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν από σήμερα 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Μ. Σχοινάς για επιζωοτίες : «Όσο η κρίση συνεχίζεται, η στήριξη συνεχίζεται – Όταν έρθει η στιγμή της ανασύστασης, θα είμαστε ήδη έτοιμοι»
- Η ποιοτική εκπαίδευση δεν χρειάζεται να είναι απρόσιτη
- Με εκδήλωση μαγειρικής και τη μεγάλη συναυλία των «1550» κορυφώνεται σήμερα το «Naoussa Street Food Festival – Wine Edition 2026»
- Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Η πρωτογενής παραγωγή και οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν καμία αξία για τους κυβερνώντες










