Απειλές θανάτου στον Μπαπέ για πολιτικούς λόγους
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Σοκ στη Γαλλία με απειλές θανάτου κατά του Κιλιάν Μπαπέ, στην πόλη του για πολιτικούς λόγους. Στο Μποντί, στα περίχωρα του Παρισιού, όπου ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του, σε ένα από τα μεγάλα γκράφιτι με τη μορφή του, κάποιοι έγραψαν: «Μπαπέ, είσαι νεκρός».
Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη Γαλλία, το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με αυτό, αλλά πρόκειται για αντίδραση, επειδή ο 23χρονος επιθετικός και η οικογένειά του υποστηρίζουν την σοσιαλίστρια υποψήφιο, Σιλβάν Τομασίν, στην προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές.
Τόσο ο πατέρας του, Βίλφριντ, όσο και η μητέρα του, Φάιζα, πρώην πρωταθλήτρια χάντμπολ, εμπλέκονται στη ζωή της κοινότητας, ενώ συχνά επιστρέφει και ο Κιλιάν Μπαπέ για να ενθαρρύνει ψυχαγωγικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες για νέους, μέσω του ιδρύματός του "Inspired by KM", το οποίο επίσης χρηματοδοτεί την εκπαίδευση 98 αγοριών και κοριτσιών.
«Είναι αφόρητο» έγραψε η Τομασίν στο Facebook και συμπλήρωσε: «Κάποιος που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και μόνο επειδή είναι φίλος απειλείται με θάνατο». Η υποψήφια υπέβαλε καταγγελία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Τσιάρα με τον Ιταλό ομόλογό του Francesco Lollobrigida
- Δημόσια Συγνώμη της ΔΕΥΑΒ για τη συμπεριφορά υπαλλήλου της
- Παραμορφωμένα ροδάκινα: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη στη Βέροια
- Κέλλας: Αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, για να στηρίξουμε αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της Π.Ε. Έβρου
- Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας μετά από ανατροπή τρακτέρ σε περιοχή στο Ελαιόφυτο Αιτωλοακαρνανίας