"Πάτησε" Θεσσαλονίκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Εμφανώς επηρεασμένος από την ταλαιπωρία που υπέστη φτάνοντας τη Δευτέρα (24/1) στην Αθήνα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών- εξαιτίας των οποίων έμεινε καθηλωμένος στην πρωτεύουσα- έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Φιλίπε Σοάρες.
Ο 22χρονος Πορτογάλος μέσος, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, προσγειώθηκε αργά το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου τον υποδέχτηκαν ιθύνοντες του «Δικεφάλου».
«Ηταν δύσκολες οι πρώτες μου ώρες στην Ελλάδα, τώρα, όμως βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Είναι μεγάλη μέρα η σημερινή για μένα, με δεδομένο πως θα αποτελέσω μέλος μιας μεγάλης ομάδας», δήλωσε σε εκπροσώπους του Τύπου, ο Σοάρες, ο οποίος θα υποβληθεί άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά θα δρομολογηθεί η τυπική διαδικασία για την υπογραφή του συμβολαίου με τον «Δικέφαλο» και θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από τους «ασπρόμαυρους».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 25 έως 29 Μαΐου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Μουντιάλ 2026-Μαρόκο: Ο Ελ Κααμπί στην προεπιλογή, εκτός ο Ουναχί
- Easy Education: Μαθήματα Ιταλικών Β2 με Πιστοποίηση
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Καρυδιά
- Εκκλησία, Υγεία, Επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο της επίσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Κώστα Γιουτίκα, στη Βέροια











