ΑΕΚ: «Η βία δεν έχει χρώμα»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ανακοίνωση για το συνταρακτικό επεισόδιο της Θεσσαλονίκης εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, απάντησε άμεσα θετικά σε αίτημα του Άρη να συμμετάσχει στο τελετουργικό που θα διοργανωθεί αύριο για τον αδικοχαμένο 19χρονο.
Έτσι, οι παίκτες των δύο ομάδων θα εναποθέσουν στη μνήμη του κίτρινα τριαντάφυλλα πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων (2/2, 19:30).
Στην ανακοίνωσή της η Ένωση τονίζει: «Δεν γίνεται αυτό που όλοι αγαπάμε να βάφεται με αίμα! Δεν γίνεται να θρηνούμε ζωές νέων ανθρώπων που το πάθος και η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τις ομάδες τους αποτελεί την κινητήριο δύναμη του αθλήματος σε ολόκληρο τον πλανήτη!
Η βία δεν έχει χρώμα! Η σημερινή μέρα δεν αποτελεί μόνο ημέρα πένθους αλλά και ευκαιρία να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας!
Συλλυπητήρια από την οικογένεια της ΑΕΚ στην οικογένεια του οπαδού του Άρη! Το «ποτέ ξανά» δεν αρκεί ως ευχή, αν δεν συμβάλλουμε όλοι στο να γίνει πράξη!»
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επίσκεψη του Υφυπουργού Ανάπτυξης στη Ρόδο: Στο επίκεντρο η νησιωτική επιχειρηματικότητα, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και η στήριξη των Επιμελητηρίων
- Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας: Συνάντηση Βίο-παραγωγών στην Καρδίτσα στις 23 Μαρτίου
- Ο Γιάννης Ανδριανός στην τελετή απονομής του 26ου διαγωνισμού «Thessaloniki Wine & Spirits Trophy»
- Με επιτυχία η συμμετοχή του Θρακικού Ζεόλιθου στην 31η Agrotica - Μεγάλη προσέλευση και έντονο ενδιαφέρον του αγροτικού κόσμου
- Κρήτη – Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2026 - Παράταση προθεσμίας για τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Γαστρονομικού Δώρου











