Πολύ κοντά σε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από την Πορτογαλία είναι ο ΠΑΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Πολύ κοντά σε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από την Πορτογαλία φαίνεται πως είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική.
Η "Record" αναφέρει πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ράφα Σοάρες. Πρόκειται για τον 27χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Γκιμαράες με τη μορφή δανεισμού από την Εϊμπάρ. Πραγματοποίησε συνολικά 34 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για τριετή συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ ετησίως. Μάλιστα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο ποδοσφαιριστής, «προϊόν» των ακαδημιών της Πόρτο, αναμένεται την Κυριακή (5/6) στη Θεσσαλονίκη.
Πλην του Σοάρες, σύμφωνα με το "maisfutbol", και ο Άντρέ Ρικάρντο είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο 22χρονος επιτελικός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπενφίκα, για να συνεχίσει σε εκείνες των Μπράγκα και Φαμαλικάο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, πήρε μέρος σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος με τη Φαμαλικάο, όλα ως αλλαγή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πρώιμος τρύγος αλλά αναβολή των προβλέψεων σοδειάς στην Ευρώπη: «Οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν αδύνατη κάθε ρεαλιστική και αξιόπιστη πρόβλεψη»
- Συνάντηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης Λάζαρου Τσαβδαρίδη με νέους της Νάουσας
- Αμυγδαλιά: Βήμα προς βήμα η συγκομιδή
- Νοσοκομείο Νάουσας: Η υγεία του λαού δεν μπορεί να στηρίζεται σε «μπαλώματα»
- Στο σφυρί το σπίτι βιοπαλαιστή κτηνοτρόφου – Ο «Μαρίνος Αντύπας» μπαίνει μπροστά: «Δεν θα τον αφήσουμε μόνο»










