Ο Αλεξ Φέργκιουσον συνήλθε από το κώμα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο Αλεξ Φέργκιουσον συνήλθε από το κώμα. Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για την πορεία της υγείας του, μετά τη χειρουργική επέμβαση για εγκεφαλική αιμορραγία στην οποία υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο Βασιλικό Νοσοκομείο στο Σάλφορντ.
Ο 76χρονος Σκωτσέζος, μπόρεσε και μίλησε με την οικογένεια και τους φίλους για λίγα λεπτά, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις των ιατρών του. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του Κάθι, με την οποία είναι παντρεμένοι από το 1967.
Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι με την μετεγχειρητική πορεία και υπάρχει επιφυλακτική αισιοδοξία για μια πλήρη ανάκαμψη του Σερ Αλεξ, ακόμα κι αν ο δρόμος είναι πολύ μακρύς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μήνυμα του Βουλευτή Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης κ. Κοτίδη Βασιλείου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
- Είσαι Αγρότης; - Πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων με μόλις 40€
- Θερμοκηπιακές καλλιέργειες: Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2025
- Παραβίασαν τα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων και συνελήφθησαν
- Η Komatsu Europe ανακοινώνει τους νέους ελαστικοφόρους εκσκαφείς PW148-11 και PW190-11