Επαφές ΑΕΚ και Μπορντό για την απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η πρόθεση της ΑΕΚ να παραχωρήσει ως δανεικό τον Κλεμάν Μισελέν στην Μπορντό είναι δεδομένη, με την "L'Equipe" ν' αναφέρει σε δημοσίευμά της πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά και με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
Αν και η γαλλική εφημερίδα τονίζει πως δεν αποκλείεται η συμφωνία να έχει ολοκληρωθεί εντός της ημέρας, στην ΑΕΚ θεωρούν πως η προοπτική της συμφωνίας δεν είναι τόσο άμεση όσο αναφέρει το δημοσίευμα της "L' Equipe".
O 25χρονος Γάλλος αμυντικός είχε υπογράψει στην Ένωση στις 5 Αυγούστου 2021 τετραετές συμβόλαιο για ν' αγωνιστεί σε 24 ματς, έχοντας μοιράσει δύο ασίστ.
Ο Μισελέν έχει αγωνιστεί στη Γαλλία σε Τουλούζ, Αζαξιό και Λανς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΚΕΟΣΟΕ: Απαιτείται ριζικός μετασχηματισμός του γερμανικού αμπελοοινικού τομέα που περνά τη βαθύτερη κρίση του μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
- ΠΟΓΕΔΥ: «Ταμείο Ανάκαμψης: Γιατί απαξιώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ως Ελεγκτές – Επαληθευτές και ευνοούνται ιδιώτες με υψηλές αμοιβές;»
- Μ. Σχοινάς από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Δεκτές όλες οι επιλέξιμες αιτήσεις για τα θερμοκήπια
- «Πρασινίζουμε και Ανθίζουμε τη Θράκη για τη Μέλισσα» – Περιβαλλοντικές δραστηριότητες στον Ίμερο
- Η Ατλέτικο Μαδρίτης...«πρωταθλήτρια κόσμου»










