Στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας του Ναυταθλητικού Κέντρου Λουδία ο Γιώργος Καρασμάνης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Την ανάγκη επίσπευσης των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την νομιμοποίηση του ¨ιδιοκτησιακού¨ υπογραμμίζει ο πρώην Υπουργός.

Στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Γιαννιτσών στο Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία την Κυριακή παραβρέθηκε ο Γιώργος Καρασμάνης, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές που συμμετείχαν και την Διοίκηση του Κέντρου για την άρτια διοργάνωση.
Απέδωσε ακόμη τα εύσημα για τις γενικότερες δραστηριότητες του Κέντρου, για τις δυνατότητες που δίνονται σε νέα παιδιά, όχι μόνον να αθλούνται αλλά και να επιτυγχάνουν ¨πρωτιές¨ σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
Ο πρώην Υπουργός συζήτησε ακόμη και για το ¨ιδιοκτησιακό¨ του οποίου η νομιμοποίηση καθυστερεί για καθαρά διαδικαστικούς λόγους. Ένα ζήτημα που ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολουθεί ¨στενά¨ μέχρι την νομιμοποίησή του που, είναι βέβαιο, ότι η λύση αυτού του χρόνιου προβλήματος, θα δώσει τη δυνατότητα να μετεξελιχθεί σε Ναυταθλητικό Κέντρο Διεθνούς επιπέδου, δυναμικής ανάπτυξης, και θα δημιουργήσει έναν σημαντικό πόλο έλξης εσωτερικού και εξωτερικού τουρισμού.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: 315 επενδυτικά σχέδια ύψους 329,6 εκατ. ευρώ στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα
- Τάσος Μπαρτζώκας: Εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την 114η επέτειο της Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας
- Οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Συνάντηση του Προέδρου της ΕΣΕΕ, Σταύρου Καφούνη, με την Δόμνα Μιχαηλίδου – Στόχος η πρώτη αυξημένη καταβολή voucher πριν από τα Χριστούγεννα
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής










