Κοντά σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού , η Έβερτον
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η Εβερτον, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, είναι κοντά σε συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, δεν είναι ευχαριστημένος στο «Μολινό» και θέλει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ προσφέρει 25 εκατ. ευρώ και η Γουλβς είναι έτοιμη ν' αποδεχθεί την πρόταση, με τον ίδιο τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να έχει πρόταση για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Πάντως σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» η Σαουθάμπτον και η Κρίσταλ Πάλας είναι αποφασισμένες να μπουν στη διεκδίκηση του Ποντένσε και ήδη έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του, Ζορζ Μέντες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Το νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κ. Γιουτίκας
- Με επιτυχία η διήμερη περιήγηση και έκθεση 40 κλασικών αυτοκινήτων στη Νάουσα
- Περιοδεία Μ. Σχοινά στην Πιερία: «Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να παράγει λιγότερο» - Συνάντηση με αγρότες της περιοχής
- Κυκλοφορούν από σήμερα τα εισιτήρια των ματς με Ολλανδία και Γερμανία
- Ανδριανός: Η επιστημονική γνώση βασικό εργαλείο για την ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας και της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού ελαιολάδου










