Κοντά σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού , η Έβερτον
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η Εβερτον, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, είναι κοντά σε συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, δεν είναι ευχαριστημένος στο «Μολινό» και θέλει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ προσφέρει 25 εκατ. ευρώ και η Γουλβς είναι έτοιμη ν' αποδεχθεί την πρόταση, με τον ίδιο τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να έχει πρόταση για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Πάντως σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» η Σαουθάμπτον και η Κρίσταλ Πάλας είναι αποφασισμένες να μπουν στη διεκδίκηση του Ποντένσε και ήδη έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του, Ζορζ Μέντες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν από σήμερα 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Μ. Σχοινάς για επιζωοτίες : «Όσο η κρίση συνεχίζεται, η στήριξη συνεχίζεται – Όταν έρθει η στιγμή της ανασύστασης, θα είμαστε ήδη έτοιμοι»
- Η ποιοτική εκπαίδευση δεν χρειάζεται να είναι απρόσιτη
- Με εκδήλωση μαγειρικής και τη μεγάλη συναυλία των «1550» κορυφώνεται σήμερα το «Naoussa Street Food Festival – Wine Edition 2026»
- Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Η πρωτογενής παραγωγή και οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν καμία αξία για τους κυβερνώντες










