Χάντμπολ: Με το δεξί οι Έφηβοι του Ζαφειράκη Νάουσας στο πρωτάθλημα - Νίκησαν 29-28 τον Φίλιππο Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Με το δεξί ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας οι Έφηβοι του Ζαφειράκη, επικρατώντας της ομάδας του Φιλίππου Βέροιας με σκορ 29-28.
Το απόγευμα της Τετάρτης 22/11, διεξήχθη ένα συναρπαστικό ματς στο ανακαινισμένο ΔΑΚ Νάουσας, όπου οι δύο ομάδες πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Νάουσας για να τους παρακολουθήσει.
Οι Έφηβοι του Φιλίππου Βέροιας προηγήθηκαν στο σκορ, στο σύνολο σχεδόν του πρώτου ημιχρόνου, με διαφορά που σε μερικά σημεία ξεπέρασε και τα 5 γκολ, παρά την πολύ δυνατή άμυνα της γηπεδούχου ομάδας και τις εξαιρετικές επιθετικές της ενέργειες. Οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με σκορ 14-17 και την ομάδα της Νάουσας να έχει μια εις βάρος της διαφορά της τάξης των 3 γκολ.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα, φάνηκε πως ο έμπειρος τεχνικός του Ζαφειράκη κ. Δεληχρήστος βρήκε τις λύσεις που έπρεπε και από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του άρχισε να μειώνει την διαφορά στο σκορ. Το αποτέλεσμα ήταν γύρω στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης οι παίκτες του Ζαφειράκη να βγουν μπροστά στο σκορ και μέχρι το τέλος του να μην χάσουν τον έλεγχο του αγώνα. Έτσι η γηπεδούχος εφηβική ομάδα του Ζαφειράκη κατάφερε να κερδίσει με σκορ 29-28 τον “Φίλιππο” στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου της κατηγορίας.
Δεκάλεπτα: 1-3, 2-5, 9-11, 11-13, 11-16, 14-17 (ημίχρονο), 16-18, 19-20, 22-21, 24-22, 26-23, 29-28 (τελικό).
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: SISTERS – Η Τρίτη ηλικία στην πρώτη γραμμή για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων
- Πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του αφθώδους πυρετού
- Τα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα της Ημαθίας έθεσε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης κατά την επίσκεψη του Γραμματέα της ΝΔ
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά
- Πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την εκτεταμένη καρπόπτωση και ξήρανση δενδρωδών καλλιεργειών











