Εθνική ομάδα Ρωσίας σε Σερβία: «Καλή τύχη στο Παγκόσμιο Κύπελλο αδέρφια»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ρωσίας ευχήθηκε στη Σερβία καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο οι «πλάβι» κάνουν πρεμιέρα απόψε (21:00) με αντίπαλο την -πέντε φορές πρωταθλήτρια κόσμου- Βραζιλία.
«Καλή τύχη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύουμε στην επιτυχία σας αδέρφια» έγραψε στους λογαριασμούς τους στα Mέσα Kοινωνικής Δικτύωσης η εθνική ομάδα της Ρωσίας, στην οποία δεν επετράπη να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά πλέι-οφ, λόγω του αποκλεισμού της από τη FIFA για την εισβολή στην Ουκρανία.
Στο στάδιο «Λουσάιλ», ορισμένοι οπαδοί της Σερβίας αναμένεται να κρατούν ρωσικές σημαίες.
Σερβία και Βραζιλία αναμετρήθηκαν για τελευταία φορά στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ του 2018, όπου οι Βραζιλιάνοι νίκησαν με σκορ 2-0, για να φτάσουν στους «16» της διοργάνωσης, ενώ οι Σέρβοι έμειναν εκτός, ως τρίτοι στον 5ο όμιλο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ-Δίκη: Κενά στους ελέγχους του ΟΠΕΚΕΠΕ ανέδειξε στέλεχος του Οργανισμού
- ΕΕΕΔΕ: Επικαιροποιημένα συγκεντρωτικά στοιχεία για την ευλογιά αιγοπροβάτων
- ΠΟΓΕΔΥ: Το κράτος των αρεστών ακυρώνει τους διαγωνισμούς των αρίστων
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά
- LONDON WINE FAIR 2026: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων











