Χάντμπολ: Ήττα για τις γυναίκες του Ζαφειράκη Νάουσας στο Κύπελλο Ελλάδος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη από την σαφώς πιο έμπειρη ομάδα του “Πανοράματος”, απο την Θεσσαλονίκη, την περασμένη Κυριακή 4/12 με σκορ 18-44.
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε η ανωτερότητα της φιλοξενούμενης ομάδας που προηγήθηκε στο σκορ εξ αρχής και, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αθλητριών της Νάουσας, έμεινε πρωτοπόρος στο σκορ για όλη την διάρκεια του αγώνα.
Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι ομάδες γύρισαν στα αποδυτήρια με το ευρύ 6-20 υπέρ του Πανοράματος, ενώ το τελικό σκορ ήταν 18-44.
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ- ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Τα πεντάλεπτα: 1-4, 2-7, 3-10, 3-13, 5-19, 6-20 (ημχ.), 7-25, 9-31, 11-33, 12-38, 14-42, 18-44
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Παπουτσής): Ντερβίσι, Κυριακίδου 6, Αχμέτι 2, Αλαϊτζη 1, Μισιρλή 1, Ψαρρά, Κώστα 1, Τσαρνούχα, Μαργκιοκάι, Τζιάτζιου, Παπαφώτη 2, Κοτζαχρήστου 5.
ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Βακάλης): Λιούκα 4, Εμμανουηλίδου 2, Γ. Παπαδοπούλου 1, Τσάτσιου 2, Φλώρου, Αμανατίδου 5, Κουκλοτίδου 8, Μήγγα 7, Νικολάου 4, Καρεβέλη 3, Λύτρα, Γκονζάλβες, Κουλούρη 3, Αγν. Παπαδοπούλου 3.
Διαιτητές: Λινάρδος- Νικολαϊδης, Δίλεπτα: 3-2, Πέναλτι: 0/0-1/1.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επιστολή ΕΘΕΑΣ στην ΑΑΔΕ για καθυστερήσεις πληρωμών ΠΑΑ και ανάγκη άμεσης εκχώρησης αρμοδιοτήτων
- Φυλάκιση 6 μηνών σε 57χρονο που βοσκούσε αιγοπρόβατα χωρίς ενώτια και εμβολιασμό
- Να αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι που επλήγησαν από τις θεομηνίες “Daniel” και “Elias” όπως οι πληγέντες από τις επιζωοτίες
- Κρήτη: Συνάντηση στο ΥΠΑΑΤ για την ελαιοκαλλιέργεια και τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Ροδακινιά











