Γιώργος Καρασμάνης: Υπεγράφη από τον Υπουργό Στέλιο Πέτσα η χρηματοδότηση 340.000 ευρώ για το αθλητικό κέντρο Έδεσσας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ:
- ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 340.000 ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ
- ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ¨ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ¨ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Ο Γιώργος Καρασμάνης συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπέγραψε την απόφαση για τις 340.000 που αφορούν το Αθλητικό Κέντρο της Έδεσσας (για τα αποδυτήρια, κερκίδες, περίφραξη κλπ), καθώς ξεπεράστηκε το τεχνικό πρόβλημα ως προς τον τρόπο χρηματοδότησης που είχε ως συνέπεια την εξάμηνη καθυστέρηση. Για το θέμα αυτό ο Γιώργος Καρασμάνης βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία/συνεργασία με τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου.
Ακόμη ο Στέλιος Πέτσας ενημέρωσε τον πρώην Υπουργό ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Αξιολόγησης για την ένταξη στο ¨Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης" της κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, προϋπολογισμού 11.000.000, καθώς και για την προμήθεια ψηφιακών υδρομετρητών, έλεγχο διαρροών, και αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑ Έδεσσας, προϋπολογισμού πέντε 5.000.000 – έργα για την υλοποίηση των οποίων υπήρξε και εντολή του Πρωθυπουργού.
Ο Γιώργος Καρασμάνης ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό ο οποίος σε προηγούμενη συνάντησή τους τον είχε διαβεβαιώσει κατηγορηματικά για την χρηματοδότηση όλων αυτών των έργων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Νέα απευθείας ανάθεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο ΥΠΑΑΤ – Η «κατεπείγουσα ανάγκη» δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη διοικητική πρακτική
- Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου έκδοσης εγγυητικών επιστολών για έργα αποθήκευσης ενέργειας πελατών της ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ Α.Ε.
- Γιορτή ροδάκινου στο Διαβατό Ημαθίας - Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και τον πρωτογενή τομέα
- Opta: Η ελληνική Super League 27o πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο
- Νέο ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κ.Ε.Α.Ο. από 10 Αυγούστου 2026










