ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: "Να απαξιώνει ο κ. Αυγενάκης και να κατηγορεί τους παράγοντες ως στοιχηματζίδες, χωρίς αποδείξεις, αυτό πάει πολύ"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:
Μετά λύπης διαπιστώνουμε, ότι η κατηγορία μας, η SL2, είναι απαξιωμένη από τον Υφυπουργό που την δημιούργησε. Όμως, να απαξιώνει ο κ. Αυγενάκης και να κατηγορεί τους παράγοντες ως στοιχηματζίδες, χωρίς αποδείξεις, αυτό πάει πολύ.
Είμαστε οικογενειάρχες, κάποιοι άνθρωποι του μεροκάματου, σεβαστά μέλη της Ελληνικής κοινωνίας.
Ντροπή στον Υφυπουργό, που πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα, επειδή ζητήσαμε τα συμφωνηθέντα, αυτά που στην ΚΥΑ υπογράφουν τρεις Υπουργοί. Χάρισμά του λοιπόν η κατηγορία, χάρισμά του οι ομάδες που εκπροσωπούμε.
Κρίμα για την δική μας προσπάθεια, που καταβάλαμε κυρίως ως φίλαθλοι, μπαίνοντας μπροστάρηδες, για να μην τελειώσει άδοξα αυτό που επί μια πενταετία χτίστηκε.
Κρίμα για την προσπάθεια μιας πόλης, της Βέροιας, ενός ολόκληρου νομού.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αμπελώνες και οινοποιεία επισκέφθηκαν δημοσιογράφοι από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία
- Έναρξη Αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-2027»
- ΠΟΓΕΔΥ: Μόνιμοι & όμηροι & της Κρατικής Αρωγής οι Γεωτεχνικοί των Περιφερειών
- Τιμές και παραμορφωμένα στο επίκεντρο συνάντησης του Αντιδημάρχου Αγρ. Ανάπτυξης με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γεωργών Βέροιας
- Ροδόπη: «Δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να καλλιεργήσω χωρίς αγροχημικά»










