Θεσσαλονίκη: Νεαρός κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Άμεση ήταν η επέμβαση των ανθρώπων του γηπέδου 5Χ5, στην Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή νεαρό ο οποίος κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο.
Στο γήπεδο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε απινιδωτής τον οποίο χρησιμοποίησαν άμεσα οι εργαζόμενοι ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα και μια κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες προσπαθούσαν επί μιάμιση ώρα να τον επαναφέρουν.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο νεαρός, ηλικίας περίπου 18 ετών, αισθάνθηκε ζαλάδες την ώρα που έκανε ζέσταμα, ωστόσο στη συνέχεια ένοιωσε καλύτερα και επέλεξε να παίξει κανονικά. Ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κρήτη: Ανανέωση εγγραφών στο Μητρώο Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών (ΜΕΝΟ)
- Τα εγκαίνια της 12ης Artozyma πραγματοποίησε ο ΥφAAT Χρήστος Κέλλας
- Περιφερειακή ημερίδα για την προσαρμογή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην κλιματική αλλαγή
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Αχλαδιά
- ΠΟΓΕΔΥ: Άλλαξε ο Μανολιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς











