Championship: Παίκτης της χρονιάς ο Άκπομ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο Τσούμπα Ακπομ κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς στην Championship, τη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Ο 27χρονος Αγγλος φορ, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, φέτος αγωνίζεται με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο, στην οποία τον παραχώρησε το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έναντι τριών εκατ. ευρώ. ο Ακπομ έχει πετύχει 28 γκολ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Championship.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα του είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 74 βαθμούς σε 43 αγώνες και διεκδικεί ν' αγωνιστεί στα playoffs για την άνοδο στην Premier League.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής
- ΥΠΑΑΤ: Ξεκίνησε ο «Διάλογος με την παραγωγή»
- Ανάκληση προϊόντος «ΠΟΣΙΜΟ ΤΖΕΛ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΛΟΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ»
- Κτηνοτροφία, πληρωμές και νέα ΚΑΠ στο επίκεντρο της συνάντησης Μ. Σχοινά - Γ. Πιτσιλή με την ΕΘΕΑΣ
- Σέρρες - 20 ο Πανελλήνιο Συνέδριο: Ανθεκτικές ποικιλίες για τη γεωργία του αύριο










