Την αθλήτρια του Καράτε Μαρία - Ζωή Κωνσταντή - Δημητριάδου υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Την αθλήτρια Καράτε Κορασίδων του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου «ΔΙΑΣ», Μαρία – Ζωή Κωνσταντή – Δημητριάδου, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.
Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τον προπονητή της, κ. Αθανάσιο Γεροντίδη, ενώ παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κα Γεωργία Μπατσαρά και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, κ. Αθανάσιος Δέλλας, με αφορμή τη συμμετοχή της 13χρονης αθλήτριας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου στις 24 Μαΐου 2023.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στην αθλήτρια, η οποία διακρίθηκε τον περασμένο Μάρτη κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καράτε, κατακτώντας την 5η θέση.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κινητοποίηση των αγροτών στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ταχύρρυθμα μαθήματα Αγγλικών στην Easy Education –Πιστοποιητικό σε 2 μήνες
- Μητσοτάκης: Αυξάνεται 50% το ανώτατο όριο του πετρελαίου για το οποίο επιστρέφεται ο ΕΦΚ στους αγρότες
- Απόφαση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας για κινητοποίηση στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Βέροια
- Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και το EIT Food ενδυναμώνουν τους αγρότες μέσω του προγράμματος ‘GROW’











