Στη “μάχη” του BCL , ΑΕΚ, Περιστέρι, ΠΑΟΚ και Προμηθέας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τις 29 ομάδες που θα δώσουν το “παρών” στην κανονική περίοδο του Basketball Champions League τη νέα χρονιά, με τις τέσσερις ελληνικές ομάδες να συμμετάσχουν κανονικά.
Τέσσερις θα είναι οι εκπρόσωποι της Ελλάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο στο BCL, καθώς εκτός από την ΑΕΚ, το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ που συμμετείχαν και φέτος, θέση στη διοργάνωση παίρνει και ο Προμηθέας Πατρών.
Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε και τις 24 ομάδες που μέσα από την προκριματική διαδικασία θα διεκδικήσουν τα τρία τελευταία “εισιτήρια” για τους ομίλους. Η κλήρωση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.
Πηγή:ertsports.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επίσκεψη ΥφΑΑΤ Γιάννη Ανδριανού σε αγροτικούς συνεταιρισμούς και αγροτικές υποδομές στη Νάουσα
- Σχεδόν 18.000 φορτία ελέγχθηκαν το 2025 στους Συνοριακούς Σταθμούς Κτηνιατρικού Ελέγχου
- Τσαβδαρίδης: Ισχυρή προστιθέμενη αξία στην αγροτική οικονομία της Νάουσας από το νέο Φωτοβολταϊκό του ΤΟΕΒ
- Να αποζημιωθούν οι κερασοπαραγωγοί της Π.Ε. Λάρισας για τον παγετό του 2025 στο προανθικό στάδιο - Επιστολή Κουρέτα σε Τσιάρα
- Συλλαλητήριο για τα Τέμπη στη Θεσσαλόνικη: Μαζική συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων στη συγκέντρωση για τα τρία χρόνια











