Πηγαίνει για προετοιμασία στην Ολλανδία και ο Λιβάι Γκαρσία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Στο Τρίνινταντ και Τομπάγκο μπορεί να «πικράθηκαν» από τον πρόωρο αποκλεισμό στο Gold Cup, όμως στην ΑΕΚ πανηγυρίζουν! Κι αυτό γιατί επιστρέφει από τις ΗΠΑ ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μάλιστα θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας στο Μπουργκ Χααμστέντε!
Ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης στην περσινή σεζόν αναμένεται μάλιστα σήμερα στο προπονητικό κέντρο και από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα προλάβει τις τελευταίες 6 ημέρες, πριν από την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα (14/7).
Στο Κύπελλο Εθνών των χωρών Βόρειας-Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF), το Τρίνινταν αποκλείστηκε με μία νίκη (Σεντ Κιτς) και δύο ήττες (ΗΠΑ, Τζαμάικα) από την φάση των ομίλων. Εάν είχε προκριθεί, τότε ο Γκαρσία θα έχανε ουσιαστικά όλη την προετοιμασία αφού οι προημιτελικοί διεξάγονται το Σαββατοκύριακο, άρα δεν θα προλάβαινε να επιστρέψει. Αυτή η κατάσταση ισχύει με τον Ομπερλίν Πινέδα, καθώς το Μεξικό αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα τα ξημερώματα του Σαββάτου. Έτσι, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία της ΑΕΚ, θα συναντήσει τους συμπαίκτες του στην Αθήνα μετά την επιστροφή τους από την Ολλανδία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η νέα σύνθεση της Γραμματείας της ΠΕΜ
- Το μέλλον της γεωργίας, η ανανέωση των γενεών και η καινοτομία στο επίκεντρο του 12ου GAIA CONGRESS
- Γίνε Χειριστής Κλαρκ και Άνοιξε Νέους Επαγγελματικούς Ορίζοντες
- Το γκολ και η... συγγνώμη του Αγιάρι απέναντι στη χώρα καταγωγής του
- Παράδοση New Holland T6.160 4WD στην Λάρισα - Δες τα χαρακτηριστικά του! (2026)










