Έρχεται απόψε στη Θεσσαλονίκη ο Οζντόεφ για τον ΠΑΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής (6/8) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ο 30χρονος Ρώσος μέσος, που έρχεται από την Κωνσταντινούπολη, θα αποτελέσει το πέμπτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, έπειτα από τους Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, Τόμας Κεντζιόρα και Αλί Σαμάτα.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε προ ημερών σε συμφωνία με τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ, με την οποία ο Οζντόεφ είχε συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο. Ο τουρκικός σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του κοντά περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Εφόσον, φυσικά, κυλήσουν αύριο (7/8) όλα ομαλά με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο 35 φορές διεθνής Ρώσος χαφ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μητσοτάκης: «Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερα χρήματα στους αγρότες από αυτά που επιβάλλει ο προϋπολογισμός»
- Αυτοί είναι οι 31 της ΠΕΜ που θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό τη Δευτέρα
- Φυτοπροστατευτικά προϊόντα: Γιατί "δεν πιάνουν πια τα φάρμακα" και τι μπορούμε να κάνουμε
- Τζάκρη με βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας: «Ανάγκη ρύθμισης για την ενιαία εφαρμογή του προγράμματος 55/67 από όλους τους φορείς που το υλοποιούν»
- Carmen® : Η ποικιλία κερασιάς που ξεχωρίζει στην παραγωγή και στην αγορά











