Δανεικός στην Σαμπντόρια ο Χαράλαμπος Γεωργιάδης του ΠΑΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το δανεισμό του Χαράλαμπου Γεωργιάδη στη Σαμπντόρια για τη σεζόν 2023-24. O Γεωργιάδης εντάχθηκε στο PAOK Academy το 2010, σε ηλικία πέντε ετών.
Ο γιός του Γιώργου Γεωργιάδη του Χαραλάμπους πέρασε από όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Κ17, έγινε διεθνής κι αρχηγός στις «μικρές» εθνικές ομάδες και πλέον ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Ιταλία.
Την περασμένη σεζόν, ο 18χρονος δεξιός αμυντικός, με ύψος 1,83μ., πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League K19 με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας μάλιστα και 2 γκολ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: Ο ΕΛΓΑ ξεκίνησε ήδη η καταγραφή ζημιών στις πληγείσες καλλιέργειες από τη χθεσινή κακοκαιρία
- Ολοκληρώθηκε το Έργο «Γεωργία με Ευφυΐα»
- Ανακοίνωση της ΕΟΑΣΝΛ για τις ζημιές στις καλλιέργειες από τη χαλαζόπτωση και την ανεμοθύελλα
- Αντιδράσεις από τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο για την επιδότηση λιπασμάτων – «Εκτός ενίσχυσης αμπελουργοί και ελαιοπαραγωγοί της Σάμου»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Πιπεριά










