Ξεναγήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟ ο Τερίμ - Στο 1 εκατ. € οι ετήσιες αποδοχές του
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Λίγη ώρα μετά την άφιξή του στα VIP του «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ιδιωτική πτήση απ' την Κωνσταντινούπολη, ο Φατίχ Τερίμ έκανε την πρώτη «στάση» του στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα Βριλήσσια.
Εκεί τον ξενάγησε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος ήταν δίπλα του απ' την πρώτη στιγμή, ενώ του παρουσίασε στην αίθουσα συσκέψεων και μία μακέτα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό με τον Τούρκο τεχνικό να δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Ακολούθως, παρουσία και της δικηγόρου του διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το νέο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό το οποίο θα έχει διάρκεια 1,5 έτους, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του θα φτάνουν «καθαρά» το 1 εκατ ευρώ. Παράλληλα έχουν προβλεφθεί και υψηλά μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου ή της παρουσίας του «τριφυλλιού» σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Ο Τερίμ θα μεταβεί ακολούθως στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, προκειμένου να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις και να πραγματοποιήσει το απόγευμα την πρώτη προπόνησή του με τους παίκτες του «τριφυλλιού».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Στο πλευρό των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ΒΑ Υμηττού και το 2025
- Δήμος Βέροιας: Λειτουργία των Λαϊκών Αγορών κατά τις θερμές ημέρες του καλοκαιριού
- Οι Μαθητές του Φροντιστηρίου Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο «έγραψαν» τη δική τους ιστορία στις Πανελλαδικές 2025
- Τσιάρας: Κάνουμε ελέγχους και οι ελεγχόμενοι αποφεύγουν τον έλεγχο και «εξαφανίζονται»
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο από 28 Ιουλίου έως και 1 Αυγούστου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ