Κύπελλο Ελλάδας : Χωρίς κόσμο ο τελικός του
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, το Σάββατο 25 Μαΐου (20:30).
Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε επί τούτω στην ΕΠΟ, με συμμετέχοντες την Ομοσπονδία, τους δύο φιναλίστ, την Ελληνική Αστυνομία και την ΔΕΑΒ.
Κάθε μία από τις ομάδες θα πάρει από 30 προσκλήσεις, άλλες τόσες η ΕΠΟ κι αυτό σημαίνει ότι στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα βρεθούν μόλις 70 άτομα. Η Ομοσπονδία έχει ζητήσει από το υπουργείο Αθλητισμού να αυξηθούν οι προσκλήσεις σε συνολικά 300, οπότε απομένει η απόφαση του Γιάννη Βρούτση.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έθεσε πρόταση να πληρώσουν από κοινού για την τοποθέτηση καμερών οι δύο ομάδες και ο δήμος Βόλου προκειμένου ο αγώνας να διεξαχθεί με θεατές, ωστόσο το χρονικό περιθώριο δεν επαρκεί και η ιδέα εγκαταλείφθηκε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων : «ΜΗΛΑ 2023» - Παράταση της ημέρας λήξης δηλώσεων
- Τσιάρας: Δεν είναι τυχαίο ότι οι εξαγωγές φρούτων και λαχανικών από την Ελλάδα αυξήθηκαν. Αυτή είναι η απτή απόδειξη ότι οι πολιτικές μας αποδίδουν
- Κρήτη: «Πάμε για Χόρτα» το Σάββατο 12 Απριλίου 2025, στα Ζαχαριανά Λουσακιών
- Καστοριά: Διεθνή βραβεία για το μέλι
- Κυκλική Οικονομία: Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 5η διαπεριφερειακή συνάντηση των εταίρων του έργου CITISYSTEM