Την παραχώρηση του Πόνσε ανακοίνωσε η ΑΕΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Επίσημο είναι πλέν το deal της ΑΕΚ με τη Χιούστον Ντάιναμο για τη μεταγραφή του Εζέκιελ Πόνσε. Οι «κιτρινόμαυροι» με ανακοίνωσή τους οριστικοποίησαν την μετακίνηση του Αργεντινού στράικερ στην ομάδα του MLS έναντι ποσού που -σύμφωνα με δημοσιεύματα- ανέρχεται στα 9.000.000 ευρώ. Εάν επιβεβαιωθεί το νούμερο αυτό, τότε θα πρόκειται για την πιο ακριβή πώληση στην Ιστορία της Ένωσης.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Houston Dynamo FC του MLS για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Εζεκιέλ Πόνσε.
Έκι, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου» αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο 27χρονος Πόνσε που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ ως δανεικός από τη Ρόμα τη σεζόν 2018/19 και επέστρεψε τη σεζόν 2023/24 όταν αποκτήθηκε έναντι 3.500.000 από την Έλτσε, κλείνει την καριέρα του στον «Δικέφαλο» με 81 συμμετοχές και 37 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Το Σάββατο 28 Μαρτίου το 20ό Πολυσυνέδριο «Καινοτομία και Ανάπτυξη» με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- Συνάντηση Τσιάρα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Γεωργίας, Τροφίμων, Αγροτικών Υποθέσεων, Ωκεανών και Αλιείας της Εθνοσυνέλευσης της Δημοκρατίας της Κορέας, EohKiy-ku
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση της υποβολής δήλωσης μεταβολών για υποχρεωτική μετάταξη των αγροτών στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ για το 2026
- Επιστολή ΕΘΕΑΣ στα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης για τις αυξήσεις σε λιπάσματα και ενέργεια











