Για μία ακόμα σεζόν ο Βιεϊρίνια θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η «σημαία στον ιστό της», για μία ακόμα σεζόν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025.
Η εμπειρία του Πορτογάλου και οι ηγετικές του ικανότητες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες των «ασπρόμαυρων». Κι είναι «πεινασμένος» για ακόμα περισσότερες. Ο πρώην άσος της Βόλφσμπουργκ έχει καταγράψει 330 συμμετοχές, σημειώνοντας 51 γκολ και δίνοντας 43 ασίστ, ενώ κατέχει διάφορα ρεκόρ, όπως αυτό του ξένου με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του «Δικεφάλου του Βορρά».
Έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί, κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας. Ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα για μία ακόμα σεζόν ενώ όλα δείχνουν πως η σχέση του με τον ΠΑΟΚ θα διαρκέσει πολλά χρόνια, ακόμη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τη παραμονή των ζιζανιοκτόνων στο έδαφος;
- Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση FOODEXPO
- Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη 14η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, AgroThessaly
- Σύλληψη 29χρονου για κατοχή ινδικής κάνναβης στο Ρέθυμνο
- ΑΑΔΕ: Ξεκίνησε η υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2024 νομικών προσώπων και οντοτήτων