Ποδόσφαιρο: Το μήνυμα της UEFA σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Συγχαρητήριο μήνυμα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του τίτλου του Conference League , απέστειλε μέσω η ΓΣ της ΕΠΟ ο Ζόζεφ Κλέμεντ, ο οποίος εκπροσωπεί την UEFA.
Η ΕΠΟ είναι μία από τις ιδρύτριες ομοσπονδίες της UEFA, συμμετείχε στις εναρκτήριες εργασίες της. Αυτή τη χρονιά δυστυχώς η Ελλάδα δεν κατάφερε να προκριθεί (σ.σ. στο EURO), αλλά είναι ιστορική, έχοντας σημειώσει σημαντικές επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και το Youth League, συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ ευτυχείς για τις προσπάθειες που καταβάλλατε την τελευταία περίοδο για τη χρηστή διαχείριση της ΕΠΟ. Άλλα σπουδαία πρότζεκτ συμπεριλαμβάνουν την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών, αλλά και το νέο σπίτι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συμπερασματικά θα ήθελα να σας πω ότι εύχομαι κάθε επιτυχία στην περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σας».
Πηγή: metrosport.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στο πλευρό των αγροτών της Ημαθίας, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα τους, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης
- ΑΣ Νάουσας "Μαρίνος Αντύπας": Εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας δεν θα μπορούμε να μείνουμε στα χωράφια και στα χωριά μας
- Βαμβακοκαλλιέργεια: Η ενίσχυση του κλάδου στο "τραπέζι" της συνάντησης ΥΠΑΑΤ με Διεπαγγελματική Βάμβακος
- Το ελληνικό ορυκτό που κάνει "θαύματα" στις καλλιέργειες σας (Βίντεο)
- Σε πτωτική πορεία η ευρωπαϊκή βιομηχανία ένδυσης - Κλωστοϋφαντουργίας στο 9μηνο του 2024