20+2 εκατ. € μπόνους προσφέρει η Μπολόνια στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Είκοσι (20) εκατομμύρια ευρώ συν δύο (2) μπόνους προσφέρει η Μπολόνια στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά οι «πράσινοι» θέλουν 25 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό αναφέρει σήμερα (5/7) η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport»-και αναδημοσιεύουν πολλά ΜΜΕ στην Ιταλία- σημειώνοντας ότι η Μπολόνια, η οποία θα αγωνιστεί τη προσεχή σεζόν στο Champions League, γνωρίζει ότι θα πρέπει να πουλήσει τον Τζόσουα Ζιρκζέ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά ξέρει και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ασθένειας των παραμορφωμένων καρπών και τη στήριξη των παραγωγών»
- Γιάννης Ανδριανός: Άρση διοικητικών εμποδίων για 24.000 νέους γεωργούς και αναλογικό πλαίσιο κυρώσεων στις Ενιαίες Αιτήσεις Ενίσχυσης
- Ροδακινοπαραγωγός έχασε 20 τόνους συμπύρηνο ροδάκινο από την έντονη βροχόπτωση
- Ολοκληρώθηκαν οι αποφάσεις ένταξης για το μεγαλύτερο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας των τελευταίων προγραμματικών περιόδων
- Ανδριανός: Άμεση στήριξη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων που επλήγησαν ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιουλίου του 2026










