Ο Παναθηναϊκός αγόρασε το ποσοστό μεταπώλησης που είχε ο Λεβαδειακός για τον Ιωαννίδη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Το καλοκαίρι του 2020, όταν ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον (ανερχόμενο τότε) Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό αντί μόλις 100.000 ευρώ, στη συμφωνία με την ομάδα της Βοιωτίας, είχε δοθεί ένα υψηλότατο ποσοστό σε πιθανή μεταπώληση του Έλληνα επιθετικού, το οποίο κατά άλλους ήταν πάνω από 35% και κατά άλλους έφτανε έως και 50%.
Από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Βοιωτίας για την εξαγορά του ποσοστού επί των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή που είχε στην κατοχή της, αντί ενός πολύ σημαντικού ποσού, το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό για την ώρα, αλλά δεδομένα αφορά επταψήφιο νούμερο.
Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός έχει πλέον στην κατοχή του το 100% των δικαιωμάτων του Φώτη Ιωαννίδη κι αν στο μέλλον προκύψει ενδεχόμενο πώλησής του στο εξωτερικό (για το εφετινό καλοκαίρι έχει ξεκαθαριστεί απ' τους «πράσινους» πως ο παίκτης δεν πωλείται), τότε το «τριφύλλι» θα καρπωθεί το σύνολο του ποσού της μεταγραφής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ευλογιά προβάτων: Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας
- Χαλκιδική: Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος από τη θάλασσα στα Νέα Πλάγια
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Σταθερός Υποστηρικτής της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές