Έστω και στο παρά πέντε πάει για σέντερ μπακ ο ΠΑΟΚ - Ψηλά στη λίστα ο Ουμάρ Σολέ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Κι εκεί που όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ δε θα κινηθεί, εν τέλει, για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού, έπειτα από το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Παντελή Χατζηδιάκο, αργά το βράδυ της Τρίτης (10/9) σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όνομα του Ουμάρ Σολέ είναι πολύ ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας.
Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ο 24χρονος στόπερ ανήκει στην αυστριακή Σάλτσμπουργκ, η οποία στο ξεκίνημα του καλοκαιριού είχε «χτυπήσει» την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο Σολέ μετακόμισε στη Σάλτσμπουργκ από τη Λυών το καλοκαίρι του 2020 έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ κι έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον αυστριακό σύλλογο.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο συμμετείχε σε 28 επίσημα ματς της Σάλτσμπουργκ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και UEFA Champions League πετυχαίνοντας δυο γκολ και δίνοντας μία ασίστ. Συνολικά με τη... μόνιμη πρωταθλήτρια Αυστρίας έχει 106 εμφανίσεις (4 γκολ, 5 ασίστ) ενώ έχει φορέσει, πλην της Λυών, και τη φανέλα της Λαβάλ στη Γαλλία.
Πάντως, ο Σολέ φέτος δεν έχει παίξει καθόλου υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της Σάλτσμπουργκ, Πέπιν Λίντερς ενώ τους προηγούμενους μήνες το όνομά του είχε συνδεθεί με τις Ίντερ, Ρόμα, Νάπολι, Γουέστ Χαμ και Ντόρτμουντ, με τον ίδιο να δηλώνει πως επιθυμεί να μεταγραφεί στην Premier League της Αγγλίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δήμος Βέροιας: Έκκληση για Αποφυγή Πλημμυρικών Ζωνών και Ιρλανδικών Διαβάσεων λόγω Έντονων Καιρικών Φαινομένων
- Καλλιεργείς ή σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις αμύγδαλα?
- Μήνυμα Τσιάρα προς αγρότες: Η λύση έρχεται μόνο στο τραπέζι του διαλόγου- Όποιος δεν προσέρχεται στο διάλογο αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί
- Στήνεται νέο ΜΠΛΟΚΟ στη διασταύρωση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας
- «Μεγάλη ζήτηση για Μουζακίτη – Ρεάλ και Γιουνάιτεντ μπροστά, πιθανή υπέρβαση των 45 εκατ. ευρώ σύμφωνα με ΜΜΕ»











