Έβαζαν οπαδούς χωρίς να έχουν εισιτήριο εισόδου στο γήπεδο της Τούμπας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Πέντε υπάλληλοι της ασφάλειας του γηπέδου της Τούμπας συνελήφθησαν, επειδή έκαναν τα ...στραβά μάτια στους ελέγχους των εισιτηρίων ενόψει του χθεσινοβραδινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, επιτρέποντας σε οπαδούς να εισέλθουν στις κερκίδες χωρίς να κατέχουν εισιτήρια.
Έγιναν αντιληπτοί όμως από αστυνομικούς και συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία για παραβίαση του νόμου περί Αθλητισμού. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Προκαταβολές αποζημιώσεων για τον ανοιξιάτικο παγετό: Συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησής της Τζάκρη προς τον ΥΠΑΑΤ (Βίντεο)
- 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ημαθίας
- Volvo Trucks: Ένα εκατομμύριο συνδεδεμένα φορτηγά παγκοσμίως
- Daniel: Ομιλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σε εκδήλωση της Λ. Λιακούλη για τα δύο χρόνια από την κακοκαιρία
- Σύσκεψη Τσιάρα με Περιφερειάρχες για την ευλογιά - Σχέδιο δέκα ημερών με σταθμούς απολύμανσης σε οδικούς άξονες και αυστηροποίηση μέτρων