Όλη η Ιταλία στο πλευρό του Εντοάρντο Μποβέ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Εντοάρντο Μποβέ, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Careggi» της Φλωρεντίας, όπου διεκομίσθη, επειδή έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Φιορεντίνα-Ιντερ.
Οπως ανακοίνωσαν οι «βιόλα», τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων είναι καθησυχαστικά, καθώς δεν παρατηρούνται «οξείες βλάβες του κεντρικού νευρικού και του καρδιοαναπνευστικού συστήματος».
Υπενθυμίζεται, ότι ο 22χρονος Ιταλός κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Artemio Franchi», στο 17ο λεπτό και λίγα δευτερόλεπτα αφότου έδεσε τα κορδόνια του, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων διαφωνούσαν για ένα γκολ που πέτυχε ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ακυρώθηκε.
Αμέσως έσπευσαν δίπλα του οι Ντανίλο Κατάλντι, Ρόμπιν Γκόσενς και Νικολό Μπαρέλα, ενώ αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες για ν' ακολουθήσει η διακομιδή του στο νοσοκομείο και η εισαγωγή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Οπως ήταν φυσικό τα μηνύματα συμπαράστασης προς τον Μποβέ είναι αμέτρητα, με τους ultras της Φιορεντίνα να αναφέρουν: «Δύναμη Εντοάρντο, η Φλωρεντία είναι μαζί σου» και τους υπεύθυνους της Ρόμα ν' αναρτούν στο Χ το μήνυμα: «Ενας από εμάς, είμαστε όλοι μαζί σου. Δύναμη Εντο».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δυναμική παρουσία της PJ Condellis SA στην Agrotica 2026 - Όλα όσα παρουσίασε στους χιλιάδες επισκέπτες
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Αμυγδαλιά
- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΠΚΜ για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW 2026
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δύο συλλήψεις σε Τέμπη και Σοφάδες για παραβίαση των μέτρων
- Σοβαρά τραυματισμένη σε πυλωτή πολυκατοικίας βρέθηκε 24χρονη στη Βέροια | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR











