Λίβερπουλ 5 ταχυτήτων έτοιμη για τίτλο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Μπροστά σε 80.000 θεατές στο Γουέμπλεϊ η Λίβερπουλ έδειξε από νωρίς ότι αυτή ήταν το αφεντικό της σημερινής αναμέτρησης κερδίζοντας με 1-2 την Τότεναμ και μάλιστα θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ αφού είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες.
Η ομάδα του Κλοπ δείχνει πιο σοβαρή από ποτέ και σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο μετά από πολλά χρόνια.
Η Τότεναμ είχε σε κακή μέρα τους Eriksen και Kein και γενικότερα δεν πρόβαλε καμιά αντίσταση στη Λίβερπουλ παρά μόνο στο 93 όπου ισοφάρισε με γκολ του Λαμέλα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Ser.mac οδηγεί την αγροτική βιομηχανία στο μέλλον - Μηχάνημα επεξεργασίας ακτινιδίου εφοδιασμένο με τεχνητή νοημοσύνη
- Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη σε Άγρα, Κερασιά, Βρυτά - Άκουσε τους παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπιζουν
- Ψησταριά Υγραερίου Broil King Gem 310 | Δες στο άρθρο τα χαρακτηριστικά της!
- Χρήστος Κέλλας: Οι συνεταιρισμοί κινητήρια δύναμη του πρωτογενούς τομέα
- Κεράσια: Τα 5 πιο σημαντικά οφέλη για την υγεία μας